0

Tjänster och kurser

lugn vecka

Den vanligaste reaktionen jag får när jag berättar om vad jag gör är:

Oj, vad bra men det har jag inte tid med.

Ta dig tiden att se över din tid och hitta en fungerande struktur för dig och du ska se att du får balans. Om du satsar av din tid nu så kommer du få det tillbaka mångfalt. Jag lovar.

Vad innebär coaching med mig?

Coaching med mig är tydlig, direkt på men samtidigt personlig och gemytlig. Jag hjälper dig till förståelse om varför din vardag ser ut som den gör. Jag coachar dig men jag ger dig också rådgivning i hur du kan göra med din planering och dina prioriteringar för att förenkla. Man skulle kunna säga att coaching är min superkraft.

Jag coachar dig så att du kan skapa tidsvinst i ditt liv så att du kan vara fri att göra det du önskar utan att känna dig bunden av måsten. Jag vet att om du har kontroll på din tid och din vardag så kan du vara mer spontan i ditt sätt att leva.

Coachingen sker över telefon . Allt för att du ska använda din tid effektivt och inte behöva förflytta dig.

Introduktionssamtal – 30-minuter kostnadsfritt

Om du är nyfiken på coaching och vill veta mer om vad det handlar om så kan vi boka ett 30-minuter introduktionssamtal. Detta samtal är kostnadsfritt och har som syfte att ringa in vad du önskar coaching i och jag kan berätta för dig vad jag tror kommer hjälpa dig att uppnå ditt mål.

Pris: kostnadsfritt/30 min

 Tidscoaching

Coachingen med mig syftar till att komma fram till vad det är som gör att du upplever att du inte är vän med tiden eller till att använda tiden på rätt sätt. Tid är alltid i centrum i all coaching men det betyder inte att det är det enda vi pratar om. Räkna med personlig utveckling i stort och i smått.

Pris: 1095 kr/45 minuter. Var femte samtal är kostnadsfritt.

För frågor eller intresseanmälan

Skicka intresseanmälan

2 + 2 = en bra start

En tjänst där vi fokuserar på att du ska komma igång med ditt arbete på ett bra sätt. Hitta de rätta rutinerna och skapa planeringsmetoder som passar dig.

Läs mer här.

Digitala kurser

Ett effektivt och smidigt sätt att få kunskap är genom att gå en digital kurs. Det är en kurs där du själv väljer när du vill sätta dig och arbeta och du gör det i din egen takt.

Kursen skickas till din mejl och du öppnar den när du själv känner för det.

Läs mer om utbudet här!