0
7 In entreprenörskap/ Sparkling Business

Sparkling-teamet skapar glittrande företag

sparkling-teametJag har lovat er en presentation av mitt team och idag är det dags för sparkling-teamet. Jag har flera samarbeten på gång men två av dem är av större karaktär.

Sparkling-teamet skapar glittrande företag

Det vi i sparkling-teamet gör tillsammans är att skapa glittrande företag. Vi hjälper ditt företag med närvaron i sociala medier för rätt kommunikation är viktigt. Tillsammans utgör vi ett perfekt team för detta.

Malin Hammar-Blomwall/sparkling-teamet

Malin Hammar-Blomwall, brand & businessdesigner, tar fram en mediestrategi för ditt företag utifrån företagets värdeord, färger och bildspråk. Hon skapar känslan som ditt företag vill förmedla till kunderna.

Malin är en glad och sprudlande person som har mångårig erfarenhet inom marknadsföring. Hon har ett naturligt sinne för vad som är snyggt och passande.

Jobbar du med Malin får du träffa en passionerad, glad och ibland lite för perfektionistisk person.

 

 

Linda Brolin/sparkling-teametLinda Brolin, fotograf, tar alla bilder som sedan kommer att användas ute i sociala medier. Hon har arbetat som fotograf i många år och har en fantastisk känsla för detaljer.

Till sin hjälp i fotograferandet har hon den strategi som Malin tagit fram och fotograferar er miljö efter riktlinjerna i mediestrategin.

Jobbar du med Linda får du träffa en glad, noggrann men flexibel person.

 

 

 

Dorotea Pettersson/sparkling-teametJag sköter planeringen tillsammans med dig, kunden, och ser till att det blir rätt i sociala medier. Jag ser till att bilderna ser ut som de ska i sin helhet med Lindas foton och Malins branding, så att det ser snyggt ut på till exempel Instagram och Facebook. Jag schemalägger så att allt kommer ut som avtalat.

 

 

 

 

 

Varför gör en tidscoach det här?

Det kan kanske verka underligt att jag som arbetar med tid plötsligt ska arbeta med sociala medier men för mig är det inte det. Jag älskar sociala medier, framför allt Instagram, och har som egen företagare lärt mig massor om vad som behöver göras för att synas på rätt sätt.

Dessutom har jag ansvar för planeringsdelen tillsammans med kunden. Jag går igenom vad som passar bäst när och ser till att allt läggs ut vid rätt tillfälle. Det jag gör här är det jag gör i vanliga fall också men med en twist kan man säga. Jag kombinerar två passioner i ett – sociala medier och planering.

We create a sparkling business

7 Comments

 • Reply
  Webbtanten
  12 september, 2017 at 06:25

  Samarbeten är så roligt! Ramlar ni på nån som behöver hjälp med tekniken på webben är du välkommen att hojta 🙂 Lycka till med ert nya grepp!

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 09:57

   Såå roligt verkligen! Ah, just det, det ska jag ha i bakhuvudet. Man vet aldrig vad som händer.

 • Reply
  Linda Brolin
  12 september, 2017 at 06:47

  Älskar samarbete och ser verkligen framemot detta. Hoppas vi kommer lyckas nå ut till många företag. Är så tacksam att få vara en del av dina team Dorotea.

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 09:59

   Vi är så bra tillsammans. Det är jag som ska vara tacksam <3

 • Reply
  Emilia Westerström
  12 september, 2017 at 09:42

  Låter verkligen som en fullträff! Tycker inte alls att det låter konstigt att du är med i trion.. själv kan jag lägga två timmar åt att få upp EN bild på instagram..

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 10:00

   Ja, så tänker ju jag också, att det kan ta väldigt lång tid att lägga upp en bild. Bilden ska kanske fotas, väljas, redigeras och så ska den in på Instagram där en text ska skrivas och så ska det väljas taggar. Så ja det tar sin stund.

 • Reply
  Årskrönika 2017 - Samarbeternas år - Dorotea Pettersson, tidscoach
  19 december, 2017 at 21:08

  […] Malin Hammar-Blomwall, Branding & Business Designer Linda Brolin, fotografVi har tillsammans ett paket för företagare som behöver en sociala medier makeover. Malin skapar strategin, Linda fotograferar och jag utarbetar en tidsplan och hjälper till att göra inlägg. Vi kallar det för Sparkling Business. […]

 • Leave a Reply