0

SLUTA PROKRASTINERA!

IMG_9651 (1)

Detta är kursen för dig som vill få saker gjorda NU. Kort och gott.

Egentligen behövs det ingen mer förklaring än så för jag tror du förstår vad det handlar om. Du vet det där att du vet precis vad du behöver göra men istället gör du något annat som är mindre viktigt eller inte viktigt överhuvudtaget. Du får det att verka viktigt för det får dig själv att må bättre. I alla fall för stunden.

Det jobbiga är att det du skulle ha gjort fortfarande ligger där och väntar och verkar som att det blir större och större. Det skriker högre och högre efter dig och du börjar må dåligt bara av tanken på det.

Ja, du vet ju vad jag menar så jag säger inte mer om det.

Däremot vill jag säga att du är inte ensam och det går att göra något åt. Så pusta ut och sätt dig tillrätta i din stol för under den här kursen kommer du förstå varför du gör som du gör och hur du kan ändra på det. Visst låter det skönt?

Du kommer förstå dig själv bättre efter att du har gjort de olika delarna i kursen. Du kommer hitta dina bästa knep för att framöver alltid göra det du ska precis när du ska göra det.

Tvekar du? Jag förstår inte alls varför. Tänk vad skönt det kommer bli när du sitter där och är klar. I tid. Ingen ångest och ingen stress. Lugnt och metodiskt arbete bara. Hur kan du inte vilja ha det?

Mer information med en tydlig beskrivning på kursens innehåll och anmälan kommer den 7 juni.

PS. Det är en mejlkurs med uppgifter och video.