0
4 In events/ kurser

Save the date

save the dateDen 1 juni varje år firar vi i min familj sommaren. Oavsett om det regnar, haglar och bara är fem grader eller är solsken, blå himmel och 25 grader. Då börjar sommaren har vi bestämt. Då ska det ätas glass i stora lass. I år vill jag bjuda in er till detta sommarfirande så skynda att skriva in i din kalender att det är party då. Save the date som man säger på engelska.

save the dateNågot för alla

Den 1 juni kommer jag lansera flera kurser och en klubb så jag tänkte att varför inte ha ett lanseringsparty i samband med det. Det blir mejlkurser för dig som är intresserad av Bullet Journaling. En för dig som vill komma igång och en för dig som på ett mer aktivt sätt vill arbeta med mål. Det kommer en e-bok om att göralistor och hur du skapar flow i ditt arbete och jag lanserar sommarcoachingpaketet för dig som vill starta hösten med superstruktur. Och som inte det här räcker så är det också premiär för snigelpostklubben. Den är för dig som tycker om att skriva för hand och vill få en finare handstil. Vi kommer alltså skriva brev till varandra.

save the date

 • mejlkurs – skapa grunden i din Bullet Journal (gratis)
 • mejlkurs –  tydliga mål inifrån och ut
 • e-bok – att göralistor och flow i arbetet
 • sommarcoachingpaket – en höst med superstruktur
 • snigelpostklubben – skriv brev och träna din handstil

Allt detta presenterar jag den 1 juni.

save the dateSave the date

Partyt kommer ske här på bloggen och hemsidan. Det blir två inlägg under dagen. Ett där hela utbudet presenteras och ett för instruktioner och information om snigelpostklubben.

Du är välkommen och bjud med dig alla du känner. Det kommer finnas något för alla som är intresserade av bättre planering, tidskvalitet och kreativitet.

save the date

4 Comments

 • Reply
  Emma
  16 maj, 2017 at 20:34

  Roligt att ha en speciell dag för när sommaren börjar. Ännu smartare att fira den tycker jag! Man kan aldrig fira för mycket!

  • Reply
   Dorotea
   16 maj, 2017 at 20:52

   Det finns alltid något att fira. Det är ett motto jag har. Och allt har en början och ett slut.

 • Reply
  Magnus Blixt
  17 maj, 2017 at 05:55

  Vilken rolig idé! Både att alltid fira sommar och att ordna webbparty!

  Instämmer till fullo att det alltid finns saker att fira. Det gäller att alltid ha en flaska skumpa på kylning om något dyker upp. Om inget annat kan man ju fira att det finns en kall flaska skumpa tillhands.

  • Reply
   Dorotea
   17 maj, 2017 at 13:44

   Perfekt att fira att det finns kall skumpa. Svårare än så är det inte. Det är kul med webbparty. Det brukar bli kul.

  Leave a Reply