0

mer personligt. med hjärtat

SAMTAL OM LIVET, VARDAGEN

OCH FOKUSET

 

Dagarna går och dagarna kommer och det är upp till var och en av oss att få dagarna att löpa så smidigt som möjligt. Men räcker det verkligen? Jag anser inte det. Jag tycker att dagen ska löpa på enkelt så att du ska kunna fokusera på glädjen, samtalen och allt det fina en dag bjuder på.

För första gången bjuder jag in till heldag i mitt hem och du är välkommen. Du tar med dig dina erfarenheter från ditt liv och din vardag. Dina frågor och tankar kommer vara ditt stora bidrag till dagens samtal. Samtalen kommer handla om den enkla planeringen och hur du får den att fungera, för just det vet jag att många kämpar med varje dag. Det ska inte vara svårt och det behöver det inte vara för dig heller. Utöver det ska vi prata om ämnen som kretsar kring livet, det som händer i vardagen och hur fokus kommer till.

Jag har plats för 10 personer så detta är ett exklusivt tillfälle. Jag kan inte garantera att jag kommer bjuda in till ett nytt tillfälle.

 

mer personligt. med hjärtat kopia

LITE MER OM DAGENS HÄNDELSER

Vi börjar dagen klockan 10:00 och håller på till klockan 18:00 vilket ger oss många timmar tillsammans. Under dagen kommer vi varva samtal med egna uppgifter så det blir en lagom blandning av prat och reflektion i tystnad. Det ger en bra balans och hjälper till att hålla koncentrationen uppe hela dagen. Utöver arbete med de tre ämnena så har jag bjudit in yogalärare Anna Malcus att hålla ett yogapass (kundaliniyoga) med oss. Hon meddelar att yogapasset kommer ha samma tema som resten av dagen. Om vädret tillåter så yogar vi utomhus.

Under dagen äter vi lunch och fikar vi tillsammans.

Exakt program kommer jag inte att meddela i förväg. Varför? För ditt bidrag är en del av dagens program. Jag sätter ramen men det är deltagarna som fyller den med innehåll.

 

mer personligt. med hjärtat

HUR VET DU ATT DET HÄR ÄR

PRECIS DET DU BEHÖVER?

  • Du älskar att diskutera vardagspussel.
  • Du trivs i sällskap med andra pratglada och reflekterande personer.
  • Du funderar ofta på hur du kan förbättra och optimera din vardag.
  • Du skulle egentligen vilja slippa planera så mycket och leva mer.
  • Du gillar inte att känna dig stressad utan önskar finna mer lugn och fokus.
  • Du önskar ha en supportgrupp att vända dig till efter den här dagen.

DATUM, PLATS OCH PRIS

DATUM: 2 juni 2018

TID: 10:00-18:00

PLATS: hemma hos Dorotea på Bronsfyndsgatan 59 i Göteborg

PRIS: 1600 kronor inklusive moms

I priset ingår förutom kursmaterial också mat
och dryck under hela dagen.

 

ANMÄLAN

Känns detta som precis det du behöver? Då tycker jag att du ska anmäla dig med en gång. Det finns som sagt endast 10 platser och först till kvarn gäller.

Anmälan hittar du >> HÄR<<