0

SAMTAL OM LIVET, VARDAGEN

OCH FOKUSET

 

Dagarna går och dagarna kommer och det är upp till var och en av oss att få dagarna att löpa så smidigt som möjligt. Men räcker det verkligen? Jag anser inte det. Jag tycker att dagen ska löpa på enkelt så att du ska kunna fokusera på glädjen, samtalen och allt det fina en dag bjuder på.

Jag vill bjuda hem dig till mig för att tillsammans föra ett samtal om livet och hitta din röda tråd. Du tar med dig dina erfarenheter från ditt liv och din vardag. Dina frågor och tankar kommer vara ditt stora bidrag till dagens samtal. Samtalen kommer handla om den enkla planeringen och hur du får den att fungera, för just det vet jag att många kämpar med varje dag. Det ska inte vara svårt och det behöver det inte vara för dig heller. Utöver det ska vi prata om ämnen som kretsar kring livet, det som händer i vardagen och hur fokus kommer till.

Jag har plats för max 6 personer så detta är ett exklusivt tillfälle.

 

mer personligt. med hjärtat kopia

LITE MER OM DAGENS HÄNDELSER

Vi börjar dagen klockan 10:00 och håller på till klockan 16:00 vilket ger oss många timmar tillsammans. Under dagen kommer vi varva samtal med egna uppgifter så det blir en lagom blandning av prat och reflektion i tystnad. Det ger en bra balans och hjälper till att hålla koncentrationen uppe hela dagen.

Under dagen äter vi lunch och fikar vi tillsammans.

Exakt program kommer jag inte att meddela i förväg. Varför? För ditt bidrag är en del av dagens program. Jag sätter ramen men det är du tillsammans med de andra deltagarna som fyller den med innehåll.

 

ARBETSMATERIAL UTFORMAT AV MIG

Jag har tagit fram ett arbetsmaterial som består av en samling kort. På korten står det frågor eller ord som du kommer att arbeta med under dagen. Dessa kort kommer tillsammans att sätta fingret på din röda tråd och dina svar/anteckningar kommer att utgöra din vardagsstrategi.

(Kortleken i färdig form kanske inte är klar men går ändå att använda med det syfte som den är tänkt)

IMG_3385

HUR VET DU ATT DET HÄR ÄR

PRECIS DET DU BEHÖVER?

  • Du älskar att diskutera vardagspussel.
  • Du trivs i sällskap med andra pratglada och reflekterande personer.
  • Du funderar ofta på hur du kan förbättra och optimera din vardag.
  • Du skulle egentligen vilja slippa planera så mycket och leva mer.
  • Du gillar inte att känna dig stressad utan önskar finna mer lugn och fokus.
  • Du önskar ha en supportgrupp att vända dig till efter den här dagen.

DATUM, PLATS OCH PRIS

DATUM: 13 oktober 2018

TID: 10:00-18:00

PLATS: hemma hos Dorotea på Bronsfyndsgatan 59 i Göteborg

PRIS: 1600 kronor (inklusive moms)

I priset ingår förutom kursmaterial också mat
och dryck under hela dagen.

 

ANMÄLAN

Känns detta som precis det du behöver? Då tycker jag att du ska anmäla dig med en gång. Det finns som sagt endast 6 platser så först till kvarn gäller.

Anmälan hittar du >> HÄR<<