0

planeringsMARATON 2018 kopia 5

JAG ÄLSKAR NYÅR

Jag älskar verkligen nyårsafton och dagarna före. Jag blir så där sprudlande glad som barnen blir på julafton. Det jag älskar med det är att jag har 365 nya dagar att se fram emot. Dagar då jag kan bygga vidare på mitt liv, förverkliga önskningar och nå mina mål.

Jag brukar sätta mig med mina anteckningsböcker där jag skrivit ner mina mål, min digitala kalender med alla tidsbokningar och mina olika projektplaner jag använt under det gågna året. Jag ser över allt jag har gjort och analyserar mina resultat. Det jag kommer fram till använder jag sedan för att styra upp det nya året. Väldigt enkelt, smidigt och roligt.

Det blir lätt att känna sig tacksam när man sätter sig och så fokuserat tittar på allt som hänt och allt man har gjort. Visst sker det tråkigheter men i det stora hela finns det mycket att vara tacksam för.

GÖR MIG SÄLLSKAP 

Vad säger du om att göra mig sällskap i år? Jag skulle tycka att det vore fantastiskt att ha dig med. Ju fler vi är som gör detta tillsammans desto större sannolikhet är det att du når dit du önskar. No man is an island brukar man ju säga.

Att jobba tillsammans i ett community ger dig möjlighet att ställa frågor och få svar men också att hjälpa andra med sina frågor. Jag älskar den dynamiken som blir när flera samlas kring en fråga. Det är svårt att se alla vinklar inne i sin egen bubbla.

Så GÖR MIG SÄLLSKAP i min grupp Be Your Power 2018. Det kommer bli kanon det är jag helt säker på.

 

DAG FÖR DAG

planeringsMARATON 2018 kopia
planeringsMARATON 2018 kopia 4
planeringsMARATON 2018 kopia 2

27 december

Hur har ditt år varit? Känner du dig nöjd? Vilka lärdomar och projekt tar du med dig in i det nya året?

Första steget i planeringen av ett nytt år är att reflektera över det år som varit. Det du har lärt dig under året är viktiga erfarenheter som du kommer kunna ha nytta av. Det som gått bra tar du med dig och det som inte lyckades lika bra blir en lärdom att också ta med sig.

Till din hjälp får du ett dokument med reflektionsfrågor som kommer ge dig den överblick du behöver för att ta dig vidare till dag två.

28 december

Vad har du för drömmar? Vad ser du fram emot nästa år? Vad vill du ska hända?

Andra steget i planeringen av ett nytt år är att se över alla områden i ditt liv och vilka önskingar du har kring dessa. Områdena väljer du själv men det kan handla om relationer, familj, arbeta och fritid. Det kommer bli tydligt för dig hur du ska styra ditt fokus och vad du vill göra. Det blir som en bucket list över 2018.

Till din hjälp får du ett dokument med hjälpfrågor som kommer ge dig den överblick du behöver för att ta dig vidare till dag tre.

 

29 december

Hur ska du göra för att uppnå din vision och dina önskningar? Finns tiden till allt du vill göra och uppleva? Och vad är viktigast?

Tredje och sista steget i planeringen av ett nytt år att sätta planen. För att du ska kunna göra det behöver du se över dina prioriteringar. Det du vill helst kräver en plats i din kalender. Du skapar en projektplan.

Till din hjälp får du ett dokument med frågor, en mall för att göra din projektplan i din Bullet Journal och en manual för att planera i Trello om du föredrar att arbeta digitalt.

 

Close up of woman hands holding red gift box for special event

EN GIVE AWAY

Vad vore väl ett event utan en give away? Presenter är underbart alla dagar på året.

Jag har ordnat med en magnifik give away denna gången som jag ser fram emot att avslöja för dig. Avslöjandet sker dock inte förrän i mellandagarna så för att kunna vara med och vinna behöver du alltså delta i årets  planeringsMARATON.

Lite tyst kan jag viska att innehållet i paketet är planeringsrelaterat. Förvånad? Nä, jag trodde nog inte det.

MIN NYÅRSPRESENT TILL DIG

Visst är detta en perfekt aktivitet för mellandagarna?

Lugnet efter juldagarna har lagt sig och det är skönt att krypa upp i soffan med en anteckningsbok, sin Bullet Journal eller sin kalander från 2017.

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kräver en del tankearbete men tänk hur väl förberedd du kommer vara för det nya året. När tröttheten har lagt sig efter nyårsfesten kan du ta ditt första steg ut i 2018 med självförtroende och engagemang. Jag tycker det låter helt fantastiskt. Gör inte du det också?

Allt du behöver göra för att delta är att klicka in dig i min grupp,  Be Your Power 2018,  på Facebook. Där kommer allt att ske.

 

BE YOUR POWER 2018

 

Och du, jag glömde helt säga att det är  kostnadsfritt.  Detta är min nyårspresent till dig. Jag har en önskan att hjälpa alla människor jag träffar med sitt vardagspussel. Jag vill höra fler människor säga: Ja, det har jag tid för. Det gör vi.