0

PARTNER IN CRIME

Det här är den ultimata coachingtjänsten för dig som vill ha någon vid din sida när du skapar förändring. En Partner in Crime så att säga. Det är en coachingtjänst där jag jobbar tillsammans med dig under tre månader. Under de månaderna har vi 12 samtal där vi går igenom din story, sätter dina mål, skapar en actionplan och sedan ser till vi till att nå målen. Vi avslutar med en resultatrapport och ännu en actionplan.

Gick det snabbt nu? Det förstår jag. Det är mycket innehåll i den här tjänsten - all inclusive kan man säga.

 

IMG_3313

DU & JAG

DU HAR

Du har ambition och vill framåt. Du har en önskan att utvecklas. Du har bestämt dig och är inte rädd för att jobba. Du är villig att prova på nytt. Du har lagt alla ursäkter bakom dig.

DU VILL

Du vill investera i dig själv och följa din passion. Du värderar dig själv och anser att du har rätt att fylla ditt liv med det du vill. 

DU VET

Du vet att du behöver någon som står vid din sida. Du vet att du kan hantera ett snabbt tempo. Du vet att du vill ta emot råd och du vet att kan hantera kritik - positiv och negativ.

DU GÖR

Du gör det arbete som du bestämt att du ska göra. Du gör de uppgifter jag eventuellt ger dig. Du avsätter tid för att arbeta mot dina mål

IMG_3355

JAG HAR

Jag har inte alla svaren. Jag har inte ens en speciellt metod. Det jag har är min superkraft. Den där jag hör det du inte säger och gör det tydligt för dig. Den där jag kan hjälpa dig formulera din önskan till något konkret som du sedan kan skapa. Det är min superkraft. 

JAG VILL

Jag vill jobba nära dig även om du är någon annanstans. Jag ville höra din berättelse för i den finns allt du önskar men det har inte hamnat på rätt plats än. Jag vill följa dig från din idé om livet med extra allt till när du når högsta toppen och spanar ut över det du byggt. 

JAG VET

Jag vet att kaos och förvirring är något bra. Jag vet att det är där allt magiskt börjar. Jag vet att mitt i allt kaos finns din kärna. Din passion. Jag vet att vi kan skapa riktning ur kaoset tillsammans. Jag vet att du kan. Jag vet att du är fantastisk. Jag vet att din förmåga är mer vad du själv förstår.

JAG GÖR

Jag konkretiserar dina tankar och formulerar mål tillsammans med dig. Jag står vid din sida. Jag peppar dig. Jag ställer frågor och ger dig utmaningar. Jag ger av min tid till dig.

SÅ HÄR SER UPPLÄGGET UT

INTAKESAMTAL

Ett första samtal där du kort berättar vem du är och jag berättar hur jag jobbar. Vi känner av om vi kan jobba ihop.

Samtalet är 15 minuter.

MÅLSAMTAL 1

Du berättar om dig själv och jag ställer frågor för att komma ner på djupet. Jag vill veta vad du drömmer om, vad du vill i livet och jag vill veta hur du fungerar. Under det här samtalet lyssnar jag av hur vi ska jobba framöver.

Samtalet är 45 minuter.

MÅLSAMTAL 2

Vi konkretiserar dina mål. Formulerar dem till något som du förstår och som du kan agera på. Vi skapar en actionplan. Vi skapar även en plan för vårt samarbete - Vad önskar du av mig?

Samtalet är 45 minuter.

VECKOSAMTAL

9 veckosamtal där vi utvärderar veckan som varit och sätter mål för kommande vecka. Det här är ett rakt på sak samtal men ibland kan korrigeringar av din actionplan.behöva göras. Jag ger uppgifter/utmaningar vid behov.

Samtalen är 30 minuter.

RESULTAT & NY ACTIONPLAN

Sista samtalet är ett resultatsamtal. Vad har hänt under kvartalet? Vi listar alla resultat. Inte bara de självklara utan också de som inte syns. Vi gör en action plan för ditt framtida arbete.

Samtalet är 45 minuter.

EXEMPEL PÅ NÄR DU KAN HA ANVÄNDNING
AV DENNA TJÄNST

Kanske känns det svårt att förstå när den här tjänsten passar så låt mig ge dig två exempel:

1. Kanske har du under en tid gått och funderat på hur din tid bara rusar förbi utan att du hinner göra allt det där du önskar. Du hinner aldrig med träningen längre för att inte tala om kursen i akvarell. Det var länge sedan du satt i soffan i lugn och ro och bara läste en bok. Eller så går alla de sakerna jag just nämnde hur bra som helst men du känner att dina dagliga rutiner inte riktigt fungerar som de ska. Du sover dåligt, vaknar försent och rusar ut genom dörren för att hinna i tid till jobbet. Allt det eller något av det är perfekta anledningar till att bli min Partner in Crime. Jag hjälper dig konkretisera vad det är som går snett och så skapar vi en ny plan för hur allt ska fungera. Vi planerar och skapar fungerande rutiner.

2. Är du entreprenör och driver ditt eget företag? Önskar du att du hade någon som hjälpte dig bygga företaget och utveckla det framåt? Då kommer jag in i bilden som din Partner in Crime. Jag är bollplanket, problemlösaren och projektledaren i ett. Vi sätter mål för din verksamhet för de kommande tre månaderna och skapar en actionplan att arbeta efter. Tillsammans strukturerar vi upp dina arbetsdagar och skapar balans mellan arbete och fritid.

Vad säger du? Visst låter det fantastiskt?

IMG_3365

 SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA & PRIS

VAD: Detta är ett coachingprogram som pågår under tre månader. Det ingår 12 samtal. Ett i veckan.

NÄR: Jag tar in nya klienter vid varje månadstart. Det går alltså inte att boka in sig i mitten av en månad men det går utmärkt att anmäla sig för nästa uppstart.

HUR: Samtalen sker över zoom (som Skype). Om du bor i Göteborg med omnejd är du välkommen hem till mig men kom ihåg att de flesta samtalen enbart är 30 minuter.

INTAKESAMTAL: Bokning av intakesamtal görs genom att du skickar ett mejl till mig. Ett samtal av den här typen är enbart aktuell om du är intresserad av tjänsten. Mejladress: dorotea@dorro.se

BOKNING: Efter intakesamtalet betalar du månadsvis och detta gör du i webbshoppen. Om du driver företag och önskar faktura så kommer vi överrens om det under vårt intakesamtal. När du har betalat får jag ett mejl om detta och kommer då att kontakta dig för att boka tid för målsamtal 1.

PRIS: Du betalar 4200 kronor/månad. Du betalar här.

 

DÅ FINNS DET BARA EN SAK KVAR FÖR DIG ATT GÖRA.
MEJLA MIG!
LÅT OSS BOKA IN ETT INTAKESAMTAL.