0
5 In mer personligt. Med hjärtat

Men varför känner du dig utmattad? Orsaker till utmattning

Orsaker till utmattning1 mars närmar sig och då sätter min serie ”Glimtar ur min vardag” igång. En serie som kommer handla om min vardag och mina rutiner och vanor. Den kommer att pågå under hela mars.

Orsaker till utmattningVarför?

Varför gör jag denna serie? Jo, för att jag behöver se över hur jag gör saker och då tänker jag att du kan få följa med i min process. Livet innehåller så många smådelar och hur kan jag veta vilka av dessa som är bra för mig på riktigt? Det tänker jag ta reda på.

Orsaker till utmattningEn film om dagen

Det blir en film om dagen där du får följa med mig i min planering av dagen samt får en inblick i någon händelse eller rutin. Planeringen kommer alltid att vara den som gäller för den faktiska dagen medan händelsen kommer spegla något som är typiskt för min vardag.

Jag hoppas att du ska gilla denna serie.

Orsaker till utmattningOrsaker till utmattning

Efter att jag la upp min första film där jag pratar om att jag känner att jag är nära utmattning fick jag samma fråga av flera personer – Hur kan du som är så bra på att planera vara utmattad? Jag svarar på den frågan i en ny film där jag förklarar vilka orsaker till utmattning det finns.

Se den!

5 Comments

 • Reply
  Jenny Sandfors
  27 februari, 2018 at 09:48

  Hej! Nu blir jag inspirerad att planera mer strukturerat runtikring min sjukdom. Märker ju att det gör skillnad. Tycker det är svårt dock med invanda mönster och att få igång träningen. Det ska bli intressant att fortsätta följa dig under din 30 dagar. Hejja dej!

  • Reply
   Dorotea
   27 februari, 2018 at 14:42

   Det är helt klart till hjälp att ha ordning på allt om man har hållbara relevanta rutiner. Jag hoppas jag kan inspierera dig under mars månad.

 • Reply
  Slow Living by Annika
  27 februari, 2018 at 13:34

  Spännande att få följa dig! Hoppas du hittar nya rutiner så du kommer till rätta med din utmattning!

  • Reply
   Dorotea
   27 februari, 2018 at 15:13

   Det kommer jag göra. Jag har en plan 😉

 • Reply
  Liw
  28 februari, 2018 at 13:17

  Tydlig o intressant video! Att planera är nog väldigt viktigt för att orka, känna sina ”nu är det nog” signaler och för att sätta ”stoppen” innan istället för i stunden när det nog ofta är svårare.

 • Leave a Reply