0

Om Dorro

Jag heter Dorotea Pettersson (44 år) och jag bor i Göteborg tillsammans med min man, min dotter och min son och Jack Russeln Charlie. Vi bor i ett radhus när havet och skogen och vi älskar alla att hänga ute på vår altan på somrarna.

Jag är pedagogen som gick i väggen, lärde om och sedan startade företag. Jag brinner för personlig utveckling, entreprenörskap och för att hjälpa människor att få ihop sitt vardagspussel.

Vardagspusslet hjälper jag människor med hjälp av tidscoaching, digitala kurser och med mina böcker. Men navet är bloggen.

Jag har bloggat sedan 2005 men då var det främst en familjeblogg. Mitt bloggande har utvecklats och har sedan gått vägen om träningsblogg till den här bloggen som handlar om tid, vardagaspusslet, livet och om entreprenörskap.

dorro.se

5 AM-konceptet  skapades när jag insåg att människor inte har tid för det de mest önskar utan springer ifrån sig själva. Jag vill fokusera på den individuella tiden och förhållningssättet till denna. Vårt förhållningssätt till tid påverkar vårt eget liv och hur väl vi utför vårt arbete. Jag önskar att du som individ ska bestämma över din tid och fylla med ditt önskade innehåll.

I september 2014 kom min första bok ut, 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil som handlar om hur du kan börja din dag på ett lugnt sätt. Det handlar om den tidiga morgonen och den personliga planeringen. Du skapar din egen fokustimme som ger dig det lugn du vill ha. Boken fick  mycket publicitet i media och har skapat en hel del debatt.

I november 2015 kom min andra bok ut, Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet som pratar om de viktiga pauserna i din dag. Om hur tekoppen får vara en symbol för att uppnå fokus, sinnesro och kreativitet.

Den 16 mars 2017 kommer min tredje bok ut. Jag ska bara – konsten att få det gjort i tidDen handlar om att sluta prokrastinera, skjuta upp.

Välkommen till Dorotea Pettersson och till en vardag med tid över.