0

HEJ, JAG HETER DOROTEA PETTERSSON!

IMG_3297

Jag, Dorotea Pettersson, är entreprenören som driver ett företag med en blogg. Jag kan ibland tycka att det är svårt att skilja agnarna från vetet när det gäller den här hemsidan så den bästa beskrivningen är att jag har samlat min passion här och du kan förflytta dig dit du vill härifrån.

I mitt företag hjälper jag människor med sin planering och struktur av deras vardagsliv. Det gör mig till en Personal Planner - din personliga planeringshjälp. Du pratar med mig istället för att försöka reda ut planeringsappar, kalendrar och människors råd om produktivitet. Jag utgår från din berättelse om ditt liv och med hjälp av den lägger vi tillsammans det pussel som jag kallar för livet.

Du hittar mig på flera digitala plattformar:

Bloggen som är förlagd här på hemsidan där jag skriver om det mesta som har med mitt område att göra.

YouTube där jag framför allt har en söndagsfilm där jag pratar planering med en bullet journal.

Facebook där jag driver gruppen Be Your Power 2018 och där medlemsprogrammet med samma namn håller till.

Instagram där jag ger glimtar ur mitt vardagsliv men också ger tips kring planering och struktur.

P1220610 (2)

Jag är 44 år och bor i Göteborg tillsammans med min man, min dotter, min son och Jack Russeln Charlie. Vi bor i ett radhus nära havet och skogen och vi älskar alla att hänga ute på vår altan på somrarna.

Jag är pedagogen, med en examen i psykologi, som gick i väggen, lärde om och sedan startade företag. Jag brinner för personlig utveckling, entreprenörskap och för att hjälpa människor. 

Min passion för att lära och lära andra är helt klart drivande i mitt liv. Jag kan inte låta bli att leta fram nya rön och berätta för andra vad jag har stött på. Min pedagogiska grund har lett mig till föreläsningsscenen och till författarsskapet. Jag har lätt för att förmedla det viktiga och få andra att förstå det. Jag kan det här med att leda grupper och få alla engagerade. Jag skulle nog säga att grunden till allt jag gör ligger här - i pedagogiken.