0
4 In Bullet Journal/ fokustimme

Morgonrutinen i min Bullet Journal

Morgonrutinen i min Bullet JournalIgår skrev jag ett inlägg om morgonrutiner i sommar och utlovade bild på min sida i min Bullet Journal. Den kommer nu.

Morgonrutinen i min Bullet JournalMen först …

Först vill jag tillägga en sak till inlägget igår. Det är självklart så att jag inte anser att struktur och planering ständigt är nödvändigt. Det är viktigt att ibland gå utanför ramen och bara vara och ta det som det kommer. Sommaren är en perfekt tid för det. Samtidigt så kan det vara bra om du vet med dig att det finns vissa saker du vill få gjort på semestern.

Det gäller att balansera det som känns som måsten med det andra som är viktigt under semestern: VILAN!

Morgonrutinen i min Bullet JournalMorgonrutinen i min Bullet Journal

För mig är det framför allt bloggen som är det viktiga att få gjort även när jag har semester och därför är den i fokus under min morgonrutin. När det kommer till planering så beror det helt och hållet på vad som är tänkt den dagen. Ska det vara en skrota runt hemma dag behövs det ingen planering medan om vi ska iväg så vill jag gärna ha lite koll.

Det är helt okej att sova längre en morgon eller bara sitta i solen på altanen en hel förmiddag. Sommaren är en lugn tid och jag vill att den ska vara så.

Morgonrutinen i min Bullet Journal

4 Comments

 • Reply
  JUNITJEJ
  22 juni, 2017 at 20:11

  Så fint du skriver!

 • Reply
  Helena Roth
  24 juni, 2017 at 09:15

  Ja, balansen är ju ett evigt varande i rörelse – ömsom struktur och fokus, ömsom ta-det-som-det-kommer och gör-det-du-känner-för liksom!

  • Reply
   Dorotea
   26 juni, 2017 at 14:30

   Ja, så är det verkligen. Det går inte att enbart leva med struktur och aldrig bryta mönster. Eller det går såklart men jag hade tyckt det blev för stelt. En blandning är bra.

  Leave a Reply