0
4 In Be Your Power 2018

Nu går vi snart in i månad två i medlemsprogrammet

månad två i medlemsprogrammetAtt skapa något och se det utvecklas är en härlig känsla. Det känns spännande, läskigt och fantastiskt på samma gång och just så känner jag när det gäller medlemsprogrammet Be Your Power. Det har varit en idé jag har haft länge och nu finns den på riktigt. Nu går vi snart in i månad två i medlemsprogrammet.

månad två i medlemsprogrammetMånad två i medlemsprogrammet

Nu när vi går in i månad två byter vi expertperson och ämne. Under februari är det Hanna Horner, Life Strategy Expert, som håller i stafettpinnen. Hon kommer prata om självsäkerhet och medlemmarna kommer få arbeta med att hitta sin självsäkerhet. Jag vet att Hanna kommer att använda meditation som ett arbetssätt men det blir uppgifter där deltagarna får svara på frågor för att nå in i sig själv och förstå vad som faktiskt händer.

månad två i medlemsprogrammetI januari

Under januari har medlemmarna jobbat med sin produktivitet. De har letat nycklar för att förstå sig på sig själv och hitta sina knep. De har sett över sin arbetsmiljö och hittat sitt bästa fokus. Denna sista vecka arbetar de med flow och belöning.

månad två i medlemsprogrammetVar med du också

Vill du också vara med? Klart du vill. Du jobbar ju med dig själv och ditt vardagspussel. Det kan inte bli fel. Kika in på sidan om Be Your Power medlemsprogram och läs mer.

4 Comments

 • Reply
  Charlotte
  26 januari, 2018 at 07:35

  Vad härligt öppet sätt du lockar in nya deltagare. Hoppas många hoppar på! Stor kram Charlotte

 • Reply
  Nathalie Sjögren
  26 januari, 2018 at 09:42

  Jag är med i den öppna gruppen Be your power men har ännu inte gått med i programmet. 🙂 Det kommer nog.

  • Reply
   Dorotea
   26 januari, 2018 at 11:00

   Vad roligt. Hoppas du trivs i den öppna gruppen. Du är varmt välkommen till programmet. I mars pratar vi vanor och i april om att fira sina framgångar.

  Leave a Reply