0

Kontakt & Samarbeten

Kontakt

Dorotea Pettersson

tel: 073-433 05 84
e-post: dorotea@dorro.se

Postadress
Bronsfyndsgatan 59
421 63 Västra Frölunda

Samarbeten

Den här bloggen har funnits sedan långt före mitt företag grundades i maj 2014. Idag är bloggen inriktad mot tid, vardag, vardagspussel, livsstil och entreprenörskap. Med andra ord jag bloggar om mitt yrke som tidscoach och författare och delar samtidigt med mig av min expertis inom mina områden.

Bloggen kanske inte är den största som finns ute i cybervärlden men den är ämnesspecifik. Det innebär att med min unika nisch har jag läsare som är intresserade av just det jag skriver om och därför kommer tillbaka.

Jag samarbetar enbart med företag som följer mina grundvärderingar och där produkten och texten kan vara av intresse och nytta för mina läsare.

Alla sponsrade inlägg märks, enligt marknadsföringslagen, ut med texten ”Inlägget är ett samarbete med X” högst upp i inlägget.

 

Jag tar emot produktutskick, men garanterar aldrig ett omnämnande i bloggen. Jag prioriterar betalda samarbeten i form av redaktionella uppdrag före produktutskick då det ger ett större mervärde åt mina läsare. Längre samarbeten ger utrymme för mer kreativitet och kan synas i fler kanaler.

Andra kanaler där du hittar mig är bland annat på Instagram, @tidscoachen. Samarbeten via Instagram kommer också att tydligt märkas enligt marknadsföringslagen.

Om du tror att ditt företag, märke eller produkt passar mig och mina läsare så är du varmt välkommen att kontakta mig. Mejla mig på dorotea@dorro.se.