0
6 In behind the scenes/ Familjen och livet

En regnig och ruggig onsdag i bilder

onsdag i bilderIdag känns som en bra dag att berätta om min dag med bilder. Det har regnat hela dagen och varit så där ruggigt som det bara kan vara i Göteborg. En passande dag för nätverkande och möten säger jag.

onsdag i bilder Som vanligt började jag min onsdag med frukostmöte. Jag är alltid på plats en halvtimme före mötet börjar vilket är 6:30. Det känns skönt tycker jag. Jag brukar sitta och gå igenom sociala medier i lugn och ro.

onsdag i bilder Efter frukostmötet satte jag mig i ett annat möte med den här mannen. Carl heter han och han är språkkonsult. Han hjälper mig att skriva och justera mitt manus för kommande föreläsningar. Jag känner mig väldigt glad över att jag tagit hjälp med detta.

onsdag i bilder Mina fingrar är väldigt sugna på att skriva en ny bok. Det får de inte så det var tur att det ramlade in ett stort skrivuppdrag i min mejlbox idag.

onsdag i bilder Denna veckan har jag ju fokus på att uppmärksamma vad jag lär mig så jag har såklart gjort en sida i min Bullet Journal för det.

onsdag i bilder Det ruggiga vädret inbjöd till att ta den största tekoppen för tedrickandet. Det blir snabbt kallt i en så stor kopp men det kan jag leva med.

onsdag i bilder När jag kom hem var det snart dags för nästa möte. Anna och Alex kom förbi för att slutföra de sista detaljerna på hemsidan för vårt gemensamma projekt. Lina hade annat för sig idag.

onsdag i bilder Plötsligt kikade solen fram och då passade jag på att ställa mig ute på den stora gräsmattan utanför vårt hus. Där stod jag och tittade på alla vackra löv en stund.

onsdag i bilder Och så blev det dags för läxläsning. Dottern har flera prov på gång och några läxförhör så hon läste på och jag förhörde.

onsdag i bilderTill middag tillagade jag Portobellosvamp med lök, pinjenötter, fetaost, timjan och balsamvinäger. Blev riktigt gott måste jag säga.

6 Comments

 • Reply
  Malin Lundskog
  25 oktober, 2017 at 22:13

  Fina bilder på en fin dag. Coolt med språkkonsult!
  Gillar grejen med att uppmärksamma vad man lär sig – våga se fails och lära sig av dem tänker jag.
  //Malin

  • Reply
   Dorotea
   25 oktober, 2017 at 22:33

   Ja, han (språkkonsulten) är helt fantastiskt duktig. Jag rekommenderar honom skarpt. Det här med att se sina kunskaper har känts viktigt det senaste. Det är så lätt att knata på i sina spår.

 • Reply
  Helena Roth
  25 oktober, 2017 at 22:23

  Härlig dag!

  Middagen ser delikat ut och så blir jag nyfiken på varför dina bokskrivarsugna fingrar inte får skriva bok?

  • Reply
   Dorotea
   25 oktober, 2017 at 22:34

   Middagen blev god. Gillar experiment. Och bok ska inte skrivas för jag har andra projekt och uppdrag som ska utföras. Bokskriveri tar väldigt mycket av min kreativitet och energi. Behövs till annat just nu.

 • Reply
  Junitjej
  26 oktober, 2017 at 17:52

  Vilken trevlig dag! Det verkar mysigt med frukostmöte.

  • Reply
   Dorotea
   31 oktober, 2017 at 21:20

   Jag är förtjust i frukostmöten. Det ger en så bra kick-start till dagen.

  Leave a Reply