0
10 In en bra start på dagen

Coachingsamtal på måndag förmiddag för extra energi

coachingsamtal på måndag förmiddagBrukar du ha söndagsångest? Jag tror faktiskt aldrig jag har känt så. Varken när jag var anställd eller nu när jag driver eget. Jag är alltid glad när det är måndag och jag får göra det jag älskar, så för att verkligen känna det brukar jag lägga minst ett coachingsamtal på måndag förmiddag. Det ger extra energi.

coachingsamtal på måndag förmiddagCoachingsamtal på måndag förmiddag

Denna veckan känns som en välbalanserad vecka. Det är en bra mix av coachingsamtal, samarbetsmöten och luncher med trevliga människor. Men pricken över i denna veckan är bröllopet på lördag. Det är alltid vackert med kärlek. Det är en av mina kusiner som gifter sig och jag ser så fram emot hans fest.

Jag vill börja min vecka med en stor dos energi som jag kan bära med mig resten av veckan och därför försöker jag alltid ha coaching på måndagar.

Måndag

Idag börjar jag med ett samarbetsmöte klockan 09:00 här hemma i mitt vardagsrum. Vi ska förbereda en testomgång av vårt nya koncept. Efter det har jag veckans första coachingsamtal.

Tisdag

Tisdag är en lugn dag med administration på schemat och en lunch med en vän som jag inte träffat på två år. Det ser jag verkligen fram emot. Hon har massor att berätta som jag vill veta allt om.

coachingsamtal på måndag förmiddagOnsdag

Frukostmöte som vanligt och direkt efter det är det dags för testomgång. Det ska verkligen bli spännande för det är först efter det som vi verkligen vet om det vi har kokat ihop fungerar.

Torsdag

Hela dagen är dedikerad till att bygga hemsida. Här har jag hamnat efter tidsmässigt vilket aldrig känns bra men en heldag ska göra susen. Förutom det ska jag packa för bröllopet.

Fredag

Jag tänker mig sovmorgon inför att köra till Stockholm och Uppsala. Sonen ska vara hos sin farmor och farfar i Stockholm och bröllopet är i Uppsala. Så dagen kommer bestå av bilkörning och incheckning på hotell.

coachingsamtal på måndag förmiddag

10 Comments

 • Reply
  Ewa
  11 september, 2017 at 10:28

  Verkar bli en trevlig och omväxlande vecka. Själv planerar jag att göra så litet som möjligt, förutom att jobba alltså. Men det är också trevligt 😀

  • Reply
   Dorotea
   11 september, 2017 at 18:16

   Så lite som möjligt tycker jag låter väldigt skönt. Jag hoppas att du uppnår ditt mål.

 • Reply
  Ingela
  11 september, 2017 at 15:14

  Jag älskar att läsa om din veckor, det verkar så lätt och välplanerat. Jag blir tack vare dig mer medveten om min tid också.

  • Reply
   Dorotea
   11 september, 2017 at 18:18

   Vad roligt att du tycker om mina måndagsinlägg. Det ligger en hel del arbete bakom min planering varje vecka men jag har en utarbetad metod så det är rätt smidigt. Jag är glad att mina inlägg skapar medvetande hos dig.

 • Reply
  Linda Brolin
  11 september, 2017 at 18:46

  Låter som en underbar vecka. Är imponerad av din struktur. Är nog dags att ta en kurs hos dig Dorotea.

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 10:17

   Du är så välkommen Linda. Jag ska lära dig allt jag kan.

 • Reply
  AngelicasVärld
  11 september, 2017 at 19:21

  låter som en härlig vecka… å nej, jag har heller aldrig söndags ångest. Gillar vad jag gör om dagarna å det är ju en fantastisk ynnest att känna så om sitt jobb!

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 10:18

   Ja visst är det? Det ska vara roligt att gå till jobbet tycker jag.

 • Reply
  Emma Svalander
  11 september, 2017 at 22:04

  Vilken härlig mix du har på din vecka. Jättekul att få ”smygtitta” i på din planering. Mycket inspirerande 🙂

  • Reply
   Dorotea
   12 september, 2017 at 10:19

   Jag tycker bäst om aktiviteterna och uppgifterna under veckan varierar. Jag är en rastlös person så jag behöver det. Du är alltid välkommen att ”smygtitta” i min planering 😀

  Leave a Reply