0

BULLET JOURNAL

IMG_1237

Hej! Jag tror att du har hittat hit för att du är intresserad av Bullet Journal. Det förstår jag att du är. Det är ett fantastiskt verktyg för planering och struktur. Både praktiskt och kreativt på samma gång. 

Här har jag samlat allt som finns om Bullet Journaling på denna hemsida. Du slipper alltså skrolla i bloggen utan kan istället klicka dig fram dit du vill här.

Självklart går det bra att du läser på bloggen också. Där får du massor med planeringstips och råd. Jag skriver mycket om struktur och om hur du kan göra för att få med allt du önskar i din vardag. Med lite fantasi tror jag att du kan föra över det mesta till din Bullet Journal. 

Om du vill direkt till min YouTube-kanal där du hittar söndagsfilmen så går det såklart också bra.

TILL INLÄGGEN

KOM IGÅNG!

Här hittar du inlägg som hjälper dig att komma igång.

MIN BUJO

Här hittar du inlägg där jag pratar om planering i min egen bujo.

SÖNDAGSFILMEN

Här hittar du inlägg som sedan tar dig till söndagsfilmen på YouTube.

COLLECTIONS

Här hittar du inlägg som handlar om olika collections att ha i sin bujo.

BUJOPLANERING

Här hittar du allt möjligt som har med planering i din bujo att göra.

BUJOTEST

När jag började med bujo så gjorde jag ett månadstest. Det hittar du här.

LITE KORT BARA...

Det är viktigt att jag poängterar att detta med Bullet Journaling inte är min idé. Upphovsmakaren till denna planeringsmetod är Ryder Carrol och det går utmärkt att du går till källan för att hitta information också.

Ryder Carrol startade det jag kallar för buller-journal-vågen men allt det här med den kreativa biten den har skapats inom communityt. Det är många människor runt om i världen som använder sig av denna metod. Om du söker på bullet journal på antingen Pinterest eller Instagram så kommer du hitta hur mycket som helst. Drunkna inte i det men inspireras gärna.

Om du önskar ingå i ett community så finns det en svensk grupp på Facebook. Bullet Journal Sverige heter den gruppen. Det är Sari Karlsson som startat gruppen och jag är admin i den.

I MEDIA

Även media fascineras av denna planeringsmetod. Tidningen Allas (#2 2017) publicerade en artikel och jag pratade i radio i programmet PP3 (9 september 2017).