0

Böckerna

Jag skriver böcker som handlar om tid på ett eller annat sätt. När jag bestämmer mig för att skriva en bok väljer jag ämne utifrån vad jag märker att mina klienter och läsare ställer frågor om.

Du kan köpa böckerna här

Mina böcker finns att köpa hos Bokus, Adlibris och hos Akademibokhandeln.

Om du önskar boken signerad kan du köpa direkt av mig genom att skicka beställning via mejl till dorotea@dorro.se.

Önskar du köpa ett större antal böcker till exempel som present till dina anställda mejla mig för offert på dorotea@dorro.se

Kort om böckerna

Min senaste bok heter Jag ska bara – Konsten att få det gjort i tid. Den handlar om prokrastinering, att skjuta upp saker till senare. I boken skriver jag om hur det kommer sig att vi prokrastinerar och vad vi kan göra för att undvika beteendet.

Pris vid beställning via mejl: 200 kr (exkl. frakt)

 

 

 

 

 

 

Tid för te: Fokus. Sinnersro. KreativitetMin andra bok heter Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet och kom ut i november 2015. Den handlar om vikten av att ta pauser och vad det gör för ditt fokus och för din kreativitet. I boken använder jag tekoppen som symbol för pausen och för hur du kan uppnå sinnesro. Boken handlar i första hand om pauserna men jag tar också upp kuriosa om te och berättar jag berättar om teceremonier som är en tusenårig tradition.

Pris vid beställning via mejl: 200 kr (exkl frakt)

 

 

 

 

 

Min första bok gav jag ut 25 september till Bokmässan 2014. Boken heter 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil och handlar om hur du kan starta din dag på ett lugnt och fokuserat sätt. Den lägger vikt vid att starta dagen med en fokustimme under vilken du bland annat planerar din dag. Förutom fokustimmen behandlar boken hur du lägger upp en fungerande planering.

Boken innehåller arbetsblad för att hjälpa dig skapa din fokustimme och planering.

Pris vid beställning via mejl: 200 kr (exkl. frakt)