0

IMG_6527

BE YOUR POWER

Har du någon gång önskat att dagarna löpte på utan stress, långa att göralistor och tidsbrist?

I medlemsprogrammet Be Your Power jobbar du med att  hitta din metod för hur du ska få dina dagar att löpa på smidigt och med tid över att göra det du idag önskar att du hann med.

Be Your Power är ett medlemsprogram för dig som önskar en vardag som fungerar och som ger dig glädje. En vardag som går ihop och där du hinner med dig själv. I Be Your Power blandar vi ämnen som handlar om planering och struktur och personlig utveckling. Allt det där som du behöver för att växa som människa och det du behöver för att må bra med dig själv.

Jag tror starkt på att du behöver ge dig själv uppmärksamhet och bygga upp dig själv för att kunna vara den fantastiska vännen, mamman, medarbetaren eller partnern. Tar du inte hand om dig själv så kan du inte vara mycket för någon annan.

I Be Your Power får du nöjlighet att utvecklas samtidigt som du skapar en vardag som verkligen är den du vill ha. Planering och personlig utveckling hänger nämligen samman. Medan du arbetar med att förstå varför din planering inte håller eller varför du inte får gjort det du planerat så lär du dig massor om dig själv. Det du kommer fram till behöver du bearbeta och avgöra hur du ska hantera.

 

I Be Your Power utvecklar du dig själv och du ger dig själv tid.

Jag har under de senaste 2,5 året varit sjukskriven för utmattning. Jag har fått många insatser och professionell hjälp från den allmäna sjukvården. Men det som verkligen hjälpt mig vidare och fått mig att göra livsstilsförändringar (på riktigt!) är medlemsprogrammet Be your power. Varje månad har jag utmanats att våga se mina tillkortakommanden och resurser ur helt andra synvinklar än tidigare. Det har sammantaget fört mig framåt och hjälpt mig att acceptera mitt liv så som det verkligen är. Just nu. Att arbeta med sig själv innebär att vara i nuet och nuet ändras hela tiden. Det är det som gör livet så spännande. Tack Dorotea för att du fick mig att våga ta första stegen i nuet! Medlem i Be Your Power 2018

Copy of Be Your Power

FLAMINGON:
VÅRT SPIRIT ANIMAL

Medlemsprogrammet har ett Spirit Animal som representerar de drivkrafter som du bygger upp under din tid i Be Your Power.

Flamingon strävar alltid efter att vara välbalanserad. Den är livfull och sällskaplig. Flamingon är påhittig och kunskapstörstande. Den är nära sina känslor och jobbar med att bli  starkare  genom att vända rädslor till styrkor.

Flamingon menar att när du väl har hittat din balans och ditt syfte så är du ostoppbar. Du kan klara vad som helst och ditt liv kommer att bli så mycket mer.

Dorotea visar mig VARJE DAG att man KAN och att det GÅR. Hon hittar alltid en väg FRAMÅT. Dessutom är hon en jäkel på att formulera sånt som man tänker men som man knappt förstår själv. Hon förenklar och gör saker och ting väldigt tydliga. Hon står stadigt med båda fötterna på jorden när jag svävar iväg, hon är konkret och realistisk. Medlem i Be Your Power 2018

BE YOUR POWER 2019

Be Your Power startade i januari 2018 och varje månad har medlemmarna arbetat med ett nytt ämne som kretsar kring planering, struktur och personlig utveckling. Det har varit ett fantastiskt givande år som nu går mot sitt slut.

Under 2018 har vi arbetat med ämnen som: produktivitet, självsäkerhet, vanor, KonMari, journaling och mycket mer. Även under 2019 kommer vi utgå ifrån olika ämnen varje månad.

Be Your Power fortsätter nu in i sitt andra år och det blir fler utvecklingsmöjligheter för dig.

Programmet flyttar in i en medlemsportal där allt du behöver kommer finnas. Du kommer hitta workbooks från 2018's program och varje workbook under året läggs till där för dig att använda när du följer programmet. I portalen kommer det även finnas filmer om grundläggande planering, kvartalsplanering och att göralistor bland annat. Du som väljer att vara med i PowerMindBookclub hittar läsmanualen här.

Inne i portalen kommer du få all information om när nästa händelse sker så som boksamtal i PowerMindBookclub eller livesänding i VIP-gruppen.

Be Your Power är uppbyggt så att du varje månad arbetar med ett nytt ämne som är bestämt i förväg. Till ämnet ingår en workbook där alla uppgifter finns. Om du väljer VIP-medlemskap så kommer du ingå i en grupp som samlas på Facebook där jag håller livesändning varje vecka. Väljer du Portalnivå som har du tillgång till workbooks att ladda ner men arbetar med den på egen hand.

Förutom månadsämnena så tillkommer PowerMindBookclub under 2019. PowerMindBookclub är som en vanlig bokklubb men online och du läser en bok i kvartalet. Du köper boken och laddar sedan ner en läsmanual. I slutet av varje kvartal har vi ett gemensamt boksamtal i ett onlinemöte. PowerMindBookclub kan du välja separat eller så ingår det i VIP-och Portalnivån.

Medlemsportalen öppnar den 1 januari!

VIP

399 kr/mån

Du ingår i en grupp på Facebook där jag, Dorotea, håller livesändningar.
Varje månad får du en workbook med månadens uppgifter hemskickad.

PowerMind varje månad har vi ett onlinemöte där vi pratar om det
som hänt under månaden.

PowerMindBookclub ingår där du tillsammans med andra deltagare läser en bok per kvartal.
Till boken kan du ladda ner en läsmanual.

TeaTimeTuesday.Jag upp ett zoomrum (onlinemöte) där du kan hoppa in och
prata med mig och de andra som deltar.

PORTAL

299 kr/mån

Du har tillgång till allt i medlemsportalen.Du hittar workbooks från 2018 och alla
nya workbooks läggs in allt eftersom.

I portalen finns även filmer i grundläggande planering och guide för
varje kvartalsplanering bland annat.

PowerMindBookclub ingår där du tillsammans med andra deltagare läser en bok per kvartal.
Till boken kan du ladda ner en läsmanual.

TeaTimeTuesday.Jag upp ett zoomrum (onlinemöte) där du kan hoppa in och
prata med mig och de andra som deltar.

PowerMindBookclub

199 kr/mån

PowerMindBookclub är en bokklubb där vi läser en bok under tre månader. Du laddar ner en läsmanual
som du använder under tiden som du läser boken.

Vid två tillfällen håller jag en Q&A där du har möjlighet att skicka in frågor eller tankar som jag pratar om i min sändning.

I slutet av månad tre deltar du i ett boksamtal i zoom (ett onlinemöte).

Du har enbart tillgång till material och sändningar som är kopplade till PowerMindBookclub.

IMG_6517

Gå med i Facebookgruppen Be Your Power 2018 som är öppen för alla. Där kommer du få all information du behöver om medlemsprogrammet  och kommande event.

Framför allt är gruppen en plats där du säger godmorgon till de andra i gruppen och berättar vad du tänker fokusera på för att ta dig framåt och hålla din riktning. Vad är ditt fokus idag? Jag startar en tråd nästan varje dag.

I gruppen samtalas det om allt möjligt som har med vardagspussel att göra och du är fri att ställa frågor.

Jag rekommenderar alla som funderat att ta kontakt med Dorotea att göra det - Just Do It! Du kommer inte att ångra dig! Inte bara är Dorotea strukturerad och kommer med konkreta förslag, hon är också oerhört spot-on att snabbt, effektivt och konkret se helhetsbilden för att konkretisera detaljer att bygga på.  Medlem i Be Your Power 2018

FÖLJ MIG HÄR

Se nu till att du inte missar alla nyheter om medlemsprogrammet 2019.
Om du följer mig i mina olika kanaler så kan du inte missa alla uppdateringar.