0

BE YOUR POWER 2018

UTVECKLAS HELA ÅRET

Utveckling pågår hela tiden. Det går inte att stå still utan riktningen är alltid framåt eller inåt. Något lär du dig varje dag. Om ett ämne eller om dig själv. Något litet eller något stort som på något sätt kommer att förändra dig.

Vad tycker du om utmaningar? Jag antar gärna utmaningar framför allt om jag vet att de kommer gynna mig i min utveckling att bli ett bättre och starkare jag.

Vill du bli ditt bästa och starkaste du? Då ska du läsa vidare och anta utmaningen att  Be Your Power 2018.

ANTAR DU UTMANINGEN?

Be Your Power 2018 ett medlemsprogram. Ett medlemsprogram där du tillsammans med andra fokuserar på ett område varje månad. Områdena är typiska pusselbitar i ditt vardagspussel eller som styrker dig för att hantera din vardag. Jag kallar det utmaningar men i själva verket är det en utvecklingsmöjlighet.

Du kan välja att delta en månad, tre månader eller hela året. Du gör som du vill. Självklart är det att föredra att vara med hela året då de valda områdena är utvalda för att skapa en helhet. De är valda för att du ska skapa styrka i dig själv.

HUR GÅR DET TILL?

Alla utmaningar sker i en sluten grupp på Facebook där du tillsammans med andra kommer bli peppad av månadens expert. För att delta betalar du avgiften för att och blir då intagen i månadens grupp.

Låter det krångligt? Ja, lite. Låt mig tydliggöra.

ÖPPEN GRUPP

Facebookgruppen Be Your Power 2018 är öppen för alla. Där får du information om kommande utmaningar men har också möjligheten att kommunciera med andra som är intresserade av personlig utveckling och planering.

I gruppen får du dagligen säga godmorgon till dina vänner och berätta vad du tänker fokusera på för att ta dig framåt och hålla din riktning. Vad är ditt fokus idag?

Varje månad kommer månadens expert hålla en 10-15 minuters undervisningslive om sitt område så även du får en godbit med kunskap.

I gruppen samtalas det om allt möjligt som har med vardagspussel att göra och du är fri att ställa alla dina frågor. Jag kan dessutom lova överraskningar med jämna mellanrum.

UTMANINGSGRUPPEN

Varje månad öppnas en tillfällig grupp upp på Facebook där den aktuella utmaningen går av stapeln. Strukturen är ungefär den samma varje månad men ämnet är olika. För att ingå i utmaningsgruppen behöver du betala den aktuella avgiften för utmaningen.

I gruppen får du tillgång till:

  • En intervju med månadens expert
  • Allt material du behöver för att utföra utmaningen
  • Fyra livesessioner med månadens expert
  • Veckouppgifter som månadens expert delar ut under sin live
  • Zoom-konferens (Master Mind) en gång i månaden för den som valt att delta i tre eller 12 månader.

Jag har valt experterna med omsorg. De är alla awesome.

4
1
2
3

JANUARI

Expert: Dorotea Pettersson
Personal Planner

Område: produktivitet

Under januari laddar du för det kommande året. Du banar vägen för att nå dina mål och få dina arbetsuppgifter gjorda. Du städar undan onödigheter och hittar de rätta verktygen för att du ska kunna vara så produktiv som du önskar.

Dorotea är expert på planering och produktivitet.

FEBRUARI

Expert: Hanna Horner
Life Strategy Expert

Område: självsäkerhet

Om 2018 ska bli året då du tar tjuren vid hornen och blir ditt bästa och starkaste jag kan det löna sig att arbeta på din självsäkerhet. Hur ska du göra för att våga uppnå dina stora mål?

Hanna är själv en expert på att face your fears.

MARS

Expert: Malin Lundskog
Hälsokreatör

Område: förändra dina vanor

Vi skapar vanor under livet. Många är bra och gynnar oss men så har vi också vanor som vill förändra. Under mars kommer du att fokusera på en vana. Skapa en ny eller förändra en du har.

Malin är fantastisk på att peppa och driva framåt.

APRIL

Expert: Malin Hammar Blomwall
Brand & Business designer

Område: tid för dig

Vardagen rusar snabbt fram och det kan vara svårt att hitta tid för sig själv. Egentid är viktigt för att ladda upp med energi och kreativitet.

Malin är en mästare på att fira och ta sig tid till sig själv. Hon visar dig sina bästa knep.

Maj: KonMari - ordning och reda i hemmet.
Expert: Sari Karlsson

Juni: Journaling/Self Care - skriva dagbok
Expert: Anna Finnborg

Juli: Carpe Diem/njut av det lilla
Expert: Dorotea Pettersson

Augusti: Manifestera dina mål - uppstart av hösten
Expert: Dorotea Pettersson

September: Stresshantering med yoga
Expert: Anna Malcus, yogalärare

Oktober: inte klart

November: Tacksamhet
Expert: Hanna Horner

December: PlaneringsMaraton 2019
Expert: Dorotea Pettersson

DIN INVESTERING

Är du redo att investera i dig själv? Klart du är!

EN MÅNAD I TAGET

299 kronor

till betalningen

TRE MÅNADER

800 kronor

till betalningen

HÄNG MED REDAN IDAG

Nu när du vet allt om vad  Be Your Power 2018  handlar om tror jag att du är redo att hoppa in i Facebookgruppen och delta i samtalen. Du kan alltid börja med att presentera dig eller säga godmorgon i godmorgontråden.

Du är varmt välkommen!