0

1

SKAPA DIN OPTIMALA MORGONRUTIN

För fem år sedan startade jag mitt företag. Då kallade jag mig tidscoach och nu kallar jag mig för Personal Planner men mest är jag Dorotea. Jag har alltid älskat att sitta uppe länge på kvällarna, gärna in på småtimmarna. Min kreativitet toppade efter klockan 22:00. Trodde jag i alla fall.

En dag fick jag för mig att jag skulle lära mig att gå upp tidigt på morgonen och allt eller inget person som jag är så bestämde jag mig för att klockan 05:00 var en perfekt tid. Sagt och gjort. Under två månader gick jag upp klockan 05:00 varje morgon och gjorde samma saker. Det var inte underbart varje dag men för varje dag som gick förstod jag bättre och bättre hur fantastisk den tidiga morgonen är. Den är krispig och tyst och jag var lika kreativ som sent på kvällen. Jag blev kär.

Jag skrev en bok -  5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livstil -  och jag började hålla kurser i att skapa bra rutiner med morgonrutinen i fokus. Många deltagare blev det under de många kurser jag höll. Med tiden försvann den här kursen ur mitt kursprogram men nu mina vänner är det dags att

ÅTERUPPLIVA DEN.

7

LÅT OSS GÅ PÅ KURS

Tanken med den här kursen är att du får möjlighet att verkligen se över dina rutiner och känna efter vad som passar dig och vad du saknar i ditt liv. Morgonrutinen kommer vara i centrum av den anledningen att en bra start på dagen är A och O. Börjar du din dag med rätt känsla och rätt fokus så tar du med dig det in i din dag.

Kursen pågår i 10 dagar. Varje morgon börjar med en godmorgontråd. Den läggs upp klockan 05:00 men vilken tid du går upp väljer du själv. Jag kommer att hålla i en live varje kväll där jag pratar om ämnet i dagens uppgift som du får i anslutning till livesändningen.

Du behöver inte närvara i gruppen hela dagarna utan du dyker upp när du har tid. Du gör kursen i din egen takt och ser på livesändningarna när du känner att det passar dig bäst. Allt ligger i gruppen och väntar på dig. Stress leder inte till bra resultat så stressen tycker jag att vi lämnar vid dörren.

2

VARFÖR ÄR DET BRA MED RUTINER

Vardagen är oftast full av aktiviteter och måsten. Det är mycket som ska göras varje dag och allt detta ska du hålla reda på. Det blir snabbt och lätt kaos om inte allt är i ordning och har rätt strutkur. Här kommer rutinerna in. Om du har tydliga rutiner för hur du gör saker så kommer du inte uppleva stress och kaos lika ofta. Man kan säga att rutinerna ramar in din dag och dina aktiviteter. De ger dig trygghet och vetskap om att saker och ting kommer att falla på plats.

En rutin är något du gör per automatik. Du behöver inte tänka allt för mycket utan det bara händer. Om du ramar in din dag med till exempel en morgonrutin, en pausrutin och en kvällsrutin så har du alla förutsättningar att lyckas med det som står på din agenda för dagen.

Ge dig själv möjligheten till en hållbar vardag. En vardag där du är fri att göra det du önskar och inte behöver rusa fram för att hinna med.

3

DET FINNS EN HAKE

Jag har tänkt att den här kursen ska vara mitt sätt att fira att företaget fyller fem år. Därför vill jag ge dig kursen för 100 kronor.

MEN det finns en hake:

För att jag ska ge dig kursen för 100 kronor vill jag ha 100 deltagare (minst). Om vi inte samlar 100 personer så kommer jag att inte trycka på startknappen.

Varför? Jo, för jag vet att en del i att lyckas är att göra förändringar tillsammans med andra. Det är en bra känsla att ha andra som peppar och hjälper en framåt.

4

DET HÄR GÄLLER

  • KURSSTART:        nytt datum kommer
  • PÅGÅR TILL:
  • PRIS:                        100 kr inkl. moms om 100 personer anmäler sig (ordinarie pris 499 kr inklusive moms)

 

DET HÄR INGÅR

  • GODMORGON:       Varje morgon börjar med att du säger godmorgon till vännerna i gruppen.
  • LIVESÄNDNING:     Varje kväll livesänder jag. Jag pratar om ämnet i dagens uppgift.
  • UPPGIFTER:             Varje kväll får du en ny uppgift som ska ta dig framåt.
  • GEMENSKAP:          Eftersom du kommer ingå i en stor grupp så finns det möjlighet till gemenskap, hjälp och coaching. Alla hjälper varandra.  
  • COACHING:             Jag svarar på kommentarer och kommer med råd och hjälp under bestämda tider under kursens gång.

 

5

INTRESSEANMÄLAN

Just nu finns inget datum för en ny startomgång.
Skriv upp dig på listan så kontaktas du inför nästa kursstart.