0
6 In Vad blir ditt fokus?

Min vecka är en blandning av arbete och fest

arbete och festIgår firade vi första advent och i och med det är julen officiellt invigd men det är fortfarande arbete kvar att göra innan det är dags för ledighet. Denna veckan kan man säga är en salig blandning av arbete, struktur och fest.

arbete och festVeckans prioritering

Denna veckan har jag två punkter på min prioriteringslista som båda ligger på första plats. De är av mycket olika karaktär. Den ena är mitt sista uppdrag för det här året. En föreläsning i Helsingör. Den andra är att min son fyller år på fredag och det ska såklart firas massor.

arbete och festVeckans mest planerade dag

Den här veckans mest planerade dag är onsdagen då jag ska föreläsa i Helsingör. Tåg att passa, färja att komma i tid till, taxi till hotellet och sedan hålla föreläsningen. När jag är klar med föreläsningen är det dags för samma procedur igen för att åka hem. På tåget planerar jag att jobba med några artiklar som jag behöver skriva

arbete och festVeckans minst planerade dag

Denna veckans minst planerade dag är tisdagen av den enkla anledningen att jag tycker det är skönt att ta det lugnt dagen före en föreläsning. Det enda jag ska göra är gå igenom mina anteckningar och se till att min power point är uppdaterad

arbete och festVeckans bjudning

Veckans bjudning blir såklart att fira födelsedag med familj och vänner. En av sonens bästa vänner kommer på middag med sin familj och min syster och kusinerna kommer också. Men det är inte den enda bjudningen helgen bjuder på. På lördag fyller vi huset med vänner och på söndag ska vi hem till min syster på det årliga julbaket.

arbete och festVeckans önskning

Denna veckan önskar jag att julkänslan verkligen ska ramla över mig vilket jag tror den kommer göra medan vi pyntar klart huset ikväll. Och så önskar jag bli klar med planeringen för årets planeringsMARATON.

Hur ser din vecka ut?

6 Comments

 • Reply
  Annica
  4 december, 2017 at 08:38

  Min vecka har lite blanda i sig. Körlektion, studier men också tid för återhämtning.

  • Reply
   Dorotea
   4 december, 2017 at 23:44

   Så trevligt. Variaton är kul.

 • Reply
  Karin
  4 december, 2017 at 08:48

  Min vecka består av förberedelser för Lucia och julkonsert, men också av en ledig helg med familjen då vi kanske åker iväg och gör nåt trevligt ifall inte virusarna hindrar oss…

  • Reply
   Dorotea
   4 december, 2017 at 23:45

   Åh, då hoppas jag att virusarna inte hindrar er. Lucia och julkonsert är inte fy skam det heller.

 • Reply
  Hanna
  4 december, 2017 at 12:48

  Jag hoppas också att julkänslan ska ramla över mig och den har goda förutsättningar med veckans inplanerade julpyssel, julbord och förhoppningsvis lite inköp av klappar och fina snören och papper att slå in dem i.

  • Reply
   Dorotea
   4 december, 2017 at 23:45

   Oj, ja det ska nog göra tricket. Jag har inte helt fått den totala julkänslan än men jag känner att den smyger på.

  Leave a Reply