0
2 In Bullet Journal

Filmpremiär! Första filmen om Bullet Journaling

filmpremiärDags för filmpremiär av min första film om Bullet Journaling. Denna gången handlar det om min veckoplanering och min dagliga planering samt en liten förklaring om hur jag använder min tidslinje. Yeay!

Superpeppad

Jag känner mig superpeppad. Jag har tänkt detta länge men det har varit en hög tröskel att kliva över. Vet inte varför faktiskt. Men nu är den första filmen klar. Den har ett och annat ooopps som att jag tydligen inte har koll på vad det är för datum och dag. Så kan det bli när man känner sig nervös men vet ni, det spelar ingen roll. Det är inte det som är poängen med filmen.

Det kommer mera

Jag planerar många filmer framöver, för just Bullet Journalfilmer på svenska finns det ingen uppsjö av direkt. Jag hoppas att ni ska gilla det och kom mer än gärna med förslag på ämnen ni vill att jag tar upp. Och prenumerera gärna på kanalen.

2 Comments

 • Reply
  Helena Roth
  26 april, 2017 at 21:03

  WOW vad snygg din Bullet journal är – vad skicklig du är på att få det snyggt och estetiskt! Impad!

  • Reply
   Dorotea
   27 april, 2017 at 16:41

   Åh tack! Jag tycker om pyssel men jag kan garantera dig att alla mina sidor är inte fina.

  Leave a Reply