0

Bullet Journal

>>>Direkt till bloggen<<<

Att använda en Bullet Journal för sin planering är inte svårt. Allt du behöver är en anteckningsbok och en penna. Sedan samlar du allt du brukar skriva på lappar som hamnar lite överallt i din anteckningsbok tillsammans med projektplaner, planeringar och visioner om framtiden. Och tada du har en Bullet Journal.

Jag anser det vara ett fenomenalt sätt att planera om man tycker om papper och penna och för atv du samlar allt på samma ställe. Det finns ett system som Ryder Carrol har tagit fram. Det är alltså han som startade Bullet Journalvågen som nu spridit sig till hela världen.

Om Bullet Journal på bloggen

På bloggen skriver jag om Bullet Journaling som är en metod att planera och på YouTube hittar du instruktionsfilmer. Alla tycker inte om papper och penna utan föredrar det digitala. Man gör som man vill. Förutom skrivna inlägg hittar du också filmer på Youtube (i skrivandets stund enbart en).

Du är varmt välkommen att botanisera bland alla inlägg.

På Instagram

Följ mig på Instagram. Där får du en blandning av planering med Bullet Journal och att få ihop vardagspusslet.

Facebookgrupp

På facebook finns en grupp som heter Bullet Journal Sverige. Där träffar du likasinnade och kan ställa alla möjliga frågor. Den drivs av Sari Karlsson. Jag är administratör.

I media

tidningen Allas #2/2017 (klicka för att läsa)

Bullet Journal Allas

Bullet Journal Allas

Bullet Journal Allas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PP3 Sveriges Radio 9 september 2016 – Bullet Journaling och Mornitologen